avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie pensionare

Buna ziua. Am sanse in instanta ptr.recalcularea pensiei ptr.ore suplimentare, ore sambata-duminica,prime,concedii de odihna,compensatii ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:23, 11 Decembrie 2018
Ati contestat decizia ?
Da , de acum un an dar nu am primit nici un raspuns de la Casa de pensii. Contestatia am facut-o in termenul legal.

Carp Mircea a scris:

Ati contestat decizia ?

Deschideti actiune in instanta invocand decizia nr.19/2012 a ICCJ.
Nu trebuie sa asteptati raspuns de la comisia centala de contestatii.
Treebuie doar sa faceti dovada parcurgerii procedurii prealabile instituite de art.149(1) din legea 263/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare Psiholila Psiholila Daca nu sunt de acord cu răspunsul de la contestația făcută la decizia de pensionare, dar au trecut 2 ani ce fac? (vezi toată discuția)
Contestatie la judecatorie la decizia de pensionare Obacescu Mihai Obacescu Mihai Doresc sa gases un avocat cu experienta privind pensionarea si neluarea in calcul la Decizia de pensionare a unor venituri suplimentare obtinute. Cum procedez ? (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Michi 33 Michi 33 Am facut contestatie la decizia de pensionare,pe motiv ca nu au fost valorificate sporurile de vechime avind adeverintele cu salariile realizate in procente la ... (vezi toată discuția)