avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inapoiere permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inapoiere permis auto

In anul 2007 am fost implicat intr-o coliziune deoarece am trecut semaforul electric pe culoarea galben spre rosu, din fata venind un alt autoturism ce a virat stanga si a intrat in mine. Eu ma aflam sub influenta bauturilor alcoolice, pentru aceasta intocmindu-mi dosar penal si politia m-a gasit vinovat si pentru producerea coliziunii. In urma procesului ce a durat 2 ani, instanta mi-a aplicat amenda administrativa. Ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera permisul auto? As vrea sa stiu daca politia ma va sanctiona si pentru producerea coliziunii si pentru consumul de alcool. Polita de asigurare obligatorie acopera dauna produsa?
Va doresc o zi buna!
Astept raspunsul dumneavoastra urgent.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Despagubiri rca teomagdaioana teomagdaioana Am fost implicat intr-un accident rutier, soldat cu daune materiale. Din vina mea, - constatata de politie (cnf. PV / am circulat pe culoarea galbena a ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea video poate fi proba in instanta? Marian Jumara Marian Jumara Am avut un accident de circulatie .Am patruns pe culoarea verde a semaforului electric pe directia inainte, si dupa ce am trecut de centrul intersectiei am ... (vezi toată discuția)
Problema dupa constatare amiabila ? erounecunoscut erounecunoscut Buna ziua, Am fost implicat intr-un [u]accident stupid[/u]. Venind pe un drum cu prioritate si intrand intr-o intersectie semaforizata am fost ... (vezi toată discuția)