avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

Buna ziua. In 2009 mi-a fost ridicat permisul . Am contestat pv dupa care mi-am ridicat permisul asteptand decizia instantei. Nu stiu din ce motive nu am primit decizia. In 2017 am patit si procedat la fel ...mi-a venit decizia in 2018 si m-am dus sa predau permisul. Mi s-a zis ca nu are stampila de decizie definitiva si sa ma duc eu 550 km sa o pun ca sa pot preda permisul. Verificând acum dupa dosar pe o aplicatie cunoscuta... vad ca primul proces din 2009 are ca finalitatae respingerea plangerii..iar cel din 2017 nu apare. Nu stiu ce sa fac. Permisul a fost deja lasat la politie in 2017, iar ei mi l-au dat inapoi chiar daca in 2010 ar fi trebuit sa il predau. Pot avea probleme pentru primul dosar? Cum sa procedez in celui de-al doilea?

Alte discuții în legătură

Cum imi dau seama daca am permisul anulat sau suspendat bogdan011 bogdan011 Buna seara! Acum un an si ceva de zile,am condus sub influenta bauturilor alcoolice si am fost oprit de Politie.Mi-au pus etilotestul si aveam 0.64g in aerul ... (vezi toată discuția)
Renuntare la apel Mirel89 Mirel89 In urma cu 4 luni (11.11.2015) am depus o contestatie PV la judecatorie si in urma judecati a rezultat respingerea plangerii (29.02.2016), pana astazi nu am ... (vezi toată discuția)
Buna ramona09 ramona09 In data de 27-01-2009,am avut un accident rutier pentru neacordare de prioritate,in care mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 90 zile.am facut ... (vezi toată discuția)