avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce daune morale as putea cere?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce daune morale as putea cere?

Buna ziua, am fost batut cu o ranga, improscat cu sprei paralizant, cu pumnii si picioarele. Ochelarii mi au fost distrusi, iar cei intimati m au si talharit de telefon si portofel. De curand am fost invitat la mediator, cam ce daune as putea cere avand in vedere faptele celor doi? Am certificat medico legal scos si de 3 sapt n am purtat ochelari
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:47, 10 Decembrie 2018
Daca e vorba de talharie... nu e cale de impacare. Cel mai probabil a fost incadrata la loviri fapta. La talharie nu mai mergea cu impacarea... cateva mii de euro probabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea de lovire si alte violente wao95 wao95 Buna ziua , as dori si eu cateva sfaturi Pe data de 06.07.2016 ma aflam intr-un cazino , la un momendat a venit la mine o persoana care mi-a cerut banii , eu ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie inel inel Am avut o discutie cu vecinul meu iar el si sotia sa a sarit la bataie, m-a atacat cu o teava ne-am imbrancit pentru ca trebuia sa ma apar el a cazut fiind in ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa pot primi - uz de spray paralizant Lupse Raluca Lupse Raluca In urma cu 4 sau 5 ani am avut o altercatie cu o verisoara pe care am spreiat-o in fata sau pe haine nu mai tin minte cu sprei paralizant deoarece a sarit la ... (vezi toată discuția)