avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anrp
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anrp

Buna ziua
Revin cu o problema pe care probabil nu am postat-o suficient de clar.
Pentru ca ANRP sa emita o decizie de validare sau invalidare a unei hotarari emise de Prefectura cu privire la despagubirile ce mi se cuvin in baza Legii 9/1998 (au trecut 13 luni de la emiterea hotararii) ma adresez Tribunalului cu o actiune in OBLIGATIA DE A FACE sau in PRETENTII?
Multumesc tuturor celor ce ma vor ajuta.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 19:58, 21 Noiembrie 2009
aveti la indemina " obligatia de a face" .
Obligatia de a face are obiectul actiunea in justitie pe care vreti s-o promovati impotriva ANRP.
Multumesc din suflet pentru raspunsuri. Eram intr-o mare dilema cu privire la actiunea ce trebuie sa o promovez. Este corect sa -mi intemeiez actiunea in drept. art. 7 alin. 3 Legea 9/1998 care prevede ca ANRP sa emita o decizie de validare sau invalidare in termen de 60 zile?
Va multumesc
Da, va puteti intemeia actiunea pe dispozitiile articolului citat de catre dvs coroborate cu prevederile art.1 din Legea nr.554/2004.
Va multumesc din nou freelis. Sper sa-mi rezolve problema Tribunalul daca ANRP-ul in acesti 11 ani nu a rezolvat-o. Dosarul l-am depus in 1998.

Alte discuții în legătură

Dosar anrp florentinazainea florentinazainea buna ,ziua anultrecut i-a venit bunicii mele decizia de validare si acordare a compensatiilor baneesti pe legea 9/1998 de la anrp...am deschis contul in ... (vezi toată discuția)
Informatie ContSters137260 ContSters137260 Imi poate spune cineva la ce instanta trebuie sa depun o actiune avand ca obiect obligarea ANRP si a Statului Roman prin Ministerului Finantelor la plata ... (vezi toată discuția)
Anrp - obligatia de a face vichi_90 vichi_90 Buna ziua Am sa va expun pe scurt situatia: 1998 - am depus 2 dosare la Prefectura ca mostenitoare a 2 autori: tatal meu si varul meu Dosarele nu au fost ... (vezi toată discuția)