Buna ziua
Revin cu o problema pe care probabil nu am postat-o suficient de clar.
Pentru ca ANRP sa emita o decizie de validare sau invalidare a unei hotarari emise de Prefectura cu privire la despagubirile ce mi se cuvin in baza Legii 9/1998 (au trecut 13 luni de la emiterea hotararii) ma adresez Tribunalului cu o actiune in OBLIGATIA DE A FACE sau in PRETENTII?
Multumesc tuturor celor ce ma vor ajuta.
Multumesc din suflet pentru raspunsuri. Eram intr-o mare dilema cu privire la actiunea ce trebuie sa o promovez. Este corect sa -mi intemeiez actiunea in drept. art. 7 alin. 3 Legea 9/1998 care prevede ca ANRP sa emita o decizie de validare sau invalidare in termen de 60 zile?
Va multumesc
Va multumesc din nou freelis. Sper sa-mi rezolve problema Tribunalul daca ANRP-ul in acesti 11 ani nu a rezolvat-o. Dosarul l-am depus in 1998.
Alte discuții în legătură
Dosar anrp
florentinazainea
buna ,ziua anultrecut i-a venit bunicii mele decizia de validare si acordare a compensatiilor baneesti pe legea 9/1998 de la anrp...am deschis contul in ... (vezi toată discuția)
Informatie
ContSters137260
Imi poate spune cineva la ce instanta trebuie sa depun o actiune avand ca obiect obligarea ANRP si a Statului Roman prin Ministerului Finantelor la plata ... (vezi toată discuția)