avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce reprezinta numărul de la casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce reprezinta numărul de la casa

Am doua proprietăți... Una lângă alta.... Respectiv nr 67 și nr 68..
Am fost la primărie și am aflat ca în evidentele lor este înscris doar nr 68.....nu și 67. Întrebarea mea este.... Ce este de făcut în aceasta situație?
Ce demersuri trebuie făcute.
Cel mai recent răspuns: razya2007 , utilizator 20:36, 10 Decembrie 2018
Buna seara,
Pai daca INTREAGA suprafata este la numarul 68 atunci nu este nimic.
Idealul ar fi ca si la rol sa treaca ambele numere postale.
La nr 67 este donație.... Iar la nr 68 este alt proprietar..... Tata este proprietar la nr 68 iar la nr 67 este fiica......
Ma surprinde faptul pt ca am fost de curând la primărie și apare doar nr 68 pe alt nume.... adică pe numele celui care este pe titlul de proprietate....si care este decedat de foarte mulți ani.
P. S. La primărie apare doar nr 68 pe numele decedatului din tdp
La nr 67 exista donatie
La nr 68 certificat de moștenitor.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Pai daca INTREAGA suprafata este la numarul 68 atunci nu este nimic.
Idealul ar fi ca si la rol sa treaca ambele numere postale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - rog lamuriri ramiha ramiha Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat acum 3 ani. Avea de recuperat o suprafata de teren de la primaria ... (vezi toată discuția)
Succesiune, mostenire barbuana barbuana Subsemnatele, B.A.R. si U.F., suntem mostenitoare legale ale defunctilor B.F. si B.I. ambii cu ultimul domiciliu in Brasov de pe urma caruia au ramas ca ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie... iuli113 iuli113 se poate ca pt un proces verbal de punere in posesie(titlu de proprietate) in care apare suprafata de teren extravilan si suprafata de teren intravilan este ... (vezi toată discuția)