avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Medic de familie cere de la pacient adeverința.
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Medic de familie cere de la pacient adeverința.

Va salut. de când pana când un medic de familie are dreptul sau obligația sa ceara de la vreun pacient adeverința de venit de la ANAF? și mai ales din trei in trei luni și de la o persoana de peste 80 ani?

Alte discuții în legătură

Taxare adeverinte de la medicul de familie PERESCU ANDREEA PERESCU ANDREEA Buna ziua, Stiti cumva care este reglementarea legala privind taxarea adeverintelor eliberate de medicul de familie? Pana acum am avut nevoie de 3 ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru medici de familie Lanaa Lanaa Buna ziua! As dori sa stiu, daca medicul de familie are dreptul sa ceara adeverinta de asigurat de la locul demunca, chiar daca avem cardul de sanantate ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate obligatorii cristinasim1409 cristinasim1409 In februarie 2012 mi-am facut un PFA. Cand m-am prezentat la CASMB sa inchei un contract de asigurari de sanatate din obligatie si nu pentru ca imi doresc asa ... (vezi toată discuția)