avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de inchiere in alta tara facut ca angajat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de inchiere in alta tara facut ca angajat in deplasare

Situatia e una ciudata, am fost trimis in deplasare in UE si doarece proiectul meu s-a prelungit trebuie sa gasesc o cazare pe termen lung. Firma unde lucrez a gasit un apartament dar le cere avans 6 luni + deposit . Asta inseamna o suma mare de bani pe care ei trebuie sa si-o blocheaza. Pe persoana fizica, eu pot inchiria fara nici un fel de probleme. Nu trebuie sa platesc nimic in avans,
Intrebarea este ce documente trebuie sa inchiei cu firma din Romania astfel incat sa ma asigur ca imi vor plati chiria pe minim 6 luni, cat reprezinta termenul minim legal de inchiere?
Multumesc in avans

Alte discuții în legătură

Delegatie extracomunitara lv01011970 lv01011970 Societatea a trimis un salariat in deplasare(albania) unde a inchiriat un apartament. Proprietarul apartamentului nu vrea sa faca un contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Diurna Ramonacj Ramonacj cand se acorda diurna? daca o echipa de baietii pleaca luni dimineata la munca si se intorc vineri, cand trebuie sa primeasca banii pt diurna? luni dimineata ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil-proprietarul in strainatate ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Sora mea locuieste in Germania si are un apartament cu 4 camere in Drumul Taberei pe care l-a inchiriat deja dar nu a facut formele; i-a trimis ... (vezi toată discuția)