avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sîmbătă si duminică remuneratie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sîmbătă si duminică remuneratie

Cum sunt plătite zilele de sîmbătă si duminică la bugetari? Mentionez ca lucrez o săptămînă completă și ne oferă doar 2 zile libere. Este corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 11 Decembrie 2018
La bugetari nu sunt platite zilele de smabata si duminica ,se compenseaza cu zile libere, potrivit OUG 90/2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare didilinar didilinar Caz concret:sint asistenta medicala de laborator,norma mea este de 7 ore/zi,de luni pina vineri.De 2 ori pe luna,deoarece spitalul este unul de urgenta si nu ... (vezi toată discuția)
Plata orelor lucrate sambata si duminica Cunim Cunim Programul meu este asa: 2 zile lucrez ,8 ore, 2 zile consecutive am liber ( bugetar Dar activitatea nu poate fi intrerupta) . Evident. prind o sambata sau o ... (vezi toată discuția)
Compensare lucru în zilele de repaus săptămânal - bugetari Cocojumbo Cocojumbo Lucrez în sistemul bugetar, iar compartimentul unde îmi desfășor activitatea ( sală de spectacole) presupune munca în zilele de repaus săptămânal ... (vezi toată discuția)