avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1531 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Tulburare liniste
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Tulburare liniste

Bună ziua,
Stăm la etajul 3, iar vecinul de la 4 își renovează apartamentul, treaba care durează deja de vreo 3 săptămâni. .....E o gălăgie infernala peste zi, bătăi de ciocan, obiecte trântite, sunet de bormasina etc..... Noi avem copil mic și e foarte deranjant zgomotul produs, pt ca se aude foarte tare la noi. Știu ca nu sunt ore de liniște peste zi, însă totuși, deja e groaznic. Copilul nu poate dormi, se sperie și ne doare capul pur și simplu de la atâta zgomot... Ce am putea face în acest sens, dpdv legal?

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:00, 11 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_361...
Vedeti art.2 pct. 25-27
Nu prea aveti ce face daca se respecta programul de liniste, legal si daca vecinul lucreaza legal. Genul de lucrari de care amintiti nu se pot face fara zgomot.
Daca lucrarile dureaza deja de 3 saptamani ar cam fi timpul sa se incheie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomote bloc angi84 angi84 Buna ziua, Va rog sa imi spuneți in ce condiții pot face o sesizare la politie a unor vecini care de doua săptămâni fac zgomote infernale in bloc ... (vezi toată discuția)
Vecini - renovari si galagie toata ziua Mariana39 Mariana39 Buna ziua. As avea nevoie de niste indrumari. De curand s-au mutat in bloc niste vecini noi si au decis sa renoveze absolut tot apartamentul. Ceea ce ... (vezi toată discuția)
Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)