avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... restrictii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

restrictii

Buna seara , in anul 2007 fata mea de 14 ani a fost violata de un recidivist el mai a fost inchis tot pentru viol inainte de a ni se intampla noua , a fost viol si amenintari loviri i s-a dat 12 ani de catre tribunal Alba Iulia , cu fata am umblat la psiholog 1 an de zile dupa acea intamplare avea o frica in ea si la scoala mergeam cu ea ,acum el s-a eliberat vine in fiecare zi in cartierul unde locuim , intrebarea mea e daca i se poate da restrictie de a mai veni in cartier ? Ne putem astepta la orice din partea lui va rog sa imi da-ti un raspuns
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
Angela71, utilizator
Cel mai recent răspuns: Angela71 , utilizator 10:27, 12 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti hotararea de condamnare, vedeti acolo ce a stabilit instanta, daca are pedeapsa complementara de interzicere a unor drepturi si ce anume.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrare si schimbare de incadrare la viol ginaiuliana202014 ginaiuliana202014 Buna seara!Sotul meu este acuzat de sechestrare,viol in grup in forma continua,lovire si tentativa de proxenetism.Sunt 4 inculpati 2 arestati si 2 sub control ... (vezi toată discuția)
Condamnat la 12 ani închisoare, ptr viol propria fată. Frunza 2023 Frunza 2023 Condamnat la 12 ani închisoare/12.07.2021, infracțiune viol forma agravantă, în baza art.218 aliniat 1, aliniat 3 lit.b şi c şi aliniat 3 teza 1- Cod ... (vezi toată discuția)
Bună seara. vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. ... Madalina2285 Madalina2285 Bună seara. Vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. Prietenul meu a fost găsit ca și complice la viol, lovire și alte violete. În urma ce ... (vezi toată discuția)