avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrare in legalitate inchidere balcon
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrare in legalitate inchidere balcon

Buna seara!
Am inchis balconul fara autorizatie, un vecin mi a facut reclamatie. Au venit inspectori, mi au dat amenda si mi ai dat termen sa intru in legalitate pana la sf anului. Am depus actele la primarie pentru certificatul de urbanism, ele au iesit dupa 6 luni, adica in noiembrie. Acum fac ce mi cere in certificat, problema este ca nu o sa fiu gata pana la sf anului. Ce se poate intampla daca nu intru in legalitate la termen?
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
lauraelena22, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca faceti dovada ca ati inceput demersurile de intrare in legalitate nu se intampla nimic, veti prezenta actele inspectorilor in caz de control .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate constructie balcon din 1996 ad75ria ad75ria In anul 1997 am achizitionat un apartament situat la parter, apartament care are un balcon construit de vechiul proprietar.In 1996 constructia a inceput fara ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie ContSters237742 ContSters237742 Buna ziua In 2008 am cumparat o casa batraneasca pe care in acelasi an am demolato 80% si am construit o alta p+1 Am depus la primaria sector 5 actele pentru ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate legea 50/1991 criastian criastian Am efectuat o modificare la apartamentul in care locuiesc in anul 2001, mi-am inchis balconul cu tamplarie termopan, am efectuat o arcada la iesirea in balcon ... (vezi toată discuția)