avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere Revisal salariu minim 2019
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere Revisal salariu minim 2019

Buna dimineata, care este termenul de transmitere Revisal pentru noul salariu minim? Tot citesc ca pana in maxim 31.12.2018, dar nu am gasit cadrul legal...nu mai este valabil termenul de 20 zile? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 28 Decembrie 2018
Termenul de transmitere Revisal pentru noul salariu minim = 20 de zile lucratoare de la data de 01.01.2019.
Buna ziua,
Daca un salariat isi da demisia cu 03.01.19, cum procedez in revisal?
ii maresc intai salariul si apoi incetarea sau direct incetarea? Multumesc!
Intr-adevar, mai intai se opereaza majorarea de salariu si apoi incetarea c.i.m.
multumesc! si daca eu ii operez incetare de azi?
Adica cum ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim fara majorare salar irinamaria32 irinamaria32 Buna dimineata! In data de 3 ianuarie 2014 am incetat un cim fara a face majorarea de salar de la 800 la 850 conform legii. Acum am descoperit greseala.Va ... (vezi toată discuția)
Majorare salar minim Strong Strong Acum ca avem HG nr.937/2018, salariul minim creste de la 1900 lei la 2080 lei iar la cei pe post de studii sup+vechime 1 an, 2350. E corect sa se intocmeasca ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pe economie in revisal marcelctin marcelctin Buna ziua. Am un angajat in CM din decembrie cu salariu de 1350 lei. Intrebarea mea este, ii maresc salariul acum la 1450, noul minim pe economie daca el este ... (vezi toată discuția)