avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Impozitare persoane angajate in Italia
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Impozitare persoane angajate in Italia

Voi lucra pentru o firma din Italia, fara insa a locui acolo. O perioada voi sta in Romania si voi acorda asistenta on-line. In restul timpului calatoresc in strainatate pentru instalari si service. Angajatorul meu va plati toate impozitele aferente salariului meu in Italia. La sfarsitul anului eu mai am de depus declaratie privind impozitul pe venit? Mai datorez vreun impozit in Romania? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua in legatura cu declararea inchirieri ,venit lunar anual ... Sandibel Sandibel Sandibel Sandibel Buna ziua in legatura cu declararea inchirieri ,venit lunar anual se poate și online dacă sunt plecata locuiesc în străinătate și locuinta este situata ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pentru un cetatean roman, rezident in eau tmisulica tmisulica Buna ziua, Numele meu este Adrian si as avea si eu o intrebare. Studiez de cateva zile pe net si incerc sa gasesc raspunsul la o intrebare nu usoara dupa ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri obtinute din strainatate adusca adusca Buna ziua, Sunt programator cu facultatea de automatica si calculatoare terminata si cu licenta luata. Sunt angajat la o firma din romania, de unde primesc ... (vezi toată discuția)