avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua in legatura cu declararea inchirieri ,venit ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua in legatura cu declararea inchirieri ,venit lunar anual ...

Buna ziua in legatura cu declararea inchirieri ,venit lunar anual se poate și online dacă sunt plecata locuiesc în străinătate și locuinta este situata în România, datorita crizei cu Corona virus nu se poate calatori este risc de contaminarea virusului ,plus neavând nici posibilitatea de fiecare data călătorind, servici copil,etc ..
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
Sandibel Sandibel, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:43, 12 Octombrie 2020
da, se poate depune declaratia si on line, trebuie sa va faceti cont pe site anaf, in spatiul privat virtual
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. ... victormac victormac Bună ziua, Doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. Acesta îmi cere înregistrarea contractului la ANAF pentru al putea deconta chiria. ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica - termen de depunere Adriana Vlad Adriana Vlad Buna ziua ! Am si eu un apartament , in care am chiriasi . Am depus anul trecut declaratia unica si am platit impozitul aferent in decembrie . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Certificatul de atestare fiscală Adiluca Adiluca Buna ziua, Doresc sa stiu daca pot obtine certificatul de atestare fiscala online,pentru o persoana fizica decedata (mama mea),folosind Spațiul privat ... (vezi toată discuția)