avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica - termen de depunere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica - termen de depunere

Buna ziua !
Am si eu un apartament , in care am chiriasi . Am depus anul trecut declaratia unica si am platit impozitul aferent in decembrie .
As dori sa stiu care este termenul limita de depunere a declaratiei unice in anul 2019 si daca se depune exclusiv on-line sau si la ghiseu .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: , 21:18, 26 Martie 2019
Se depune exclusiv on-line folosind contul personal cu nume si cnp deschis pe spatiul privat virtual si se depune pana pe 31 iulie 2019. Dar nu lasati in ultima luna caci aplicatia se blocheaza des si riscati sa n-o puteti trimite.
Am o intrebare,daca inchiriez luna aceasta un apartament dar nu am posibilitatea sa depun declaratia in termen de 30 de zile ce sanciuni as putea sa sufar?mentionez ca sunt plecat in strainatate si nici nu am cum sa'mi fac cont la ANAF deoarece nu am acea scrisoare de la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica pentru venit din inchiriere Am o intrebare,daca inchiriez luna aceasta un apartament dar nu am posibilitatea sa depun declaratia in termen de 30 de zile ce sanciuni as putea sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. ... victormac victormac Bună ziua, Doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. Acesta îmi cere înregistrarea contractului la ANAF pentru al putea deconta chiria. ... (vezi toată discuția)
Declaratie de venit IuliaPV IuliaPV Buna ziua,inchiriez de vreo luna un apartament in sistem hotelier.Cand trebuie sa declar veniturile sau care sunt pasii pentru a fi legal?Multumesc (vezi toată discuția)