avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie de venit

Buna ziua,inchiriez de vreo luna un apartament in sistem hotelier.Cand trebuie sa declar veniturile sau care sunt pasii pentru a fi legal?Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:33, 23 Noiembrie 2019
Dacă activitate ati început-o în timpul anului 2019, declarația unică trebuie transmisa la autoritățile fiscale competente în termen de 30 de zile de la începere, folosind contul deschis pe numele si cnp-ul dumneavoastra pe spatiul privat virtual.
Va rog sa cititi cu rabdare si sa cautati sa intelegeti materialul de mai jos, care vi se aplica.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass contract drepturi de autor MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, Am un contract de drepturi de autor (e singurul contract pe care il am), firma cu care am contractul imi plateste impozitul de 10% la sursa, insa ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica - termen de depunere Adriana Vlad Adriana Vlad Buna ziua ! Am si eu un apartament , in care am chiriasi . Am depus anul trecut declaratia unica si am platit impozitul aferent in decembrie . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot plati contributia la asigurarile de sanatate daca nu am venituri Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Daca nu mai sunt angajat din luna in curs, cum pot totusi sa beneficiez de serviciile gratuite ale sistemului de sanatate daca am nevoie imediat? ... (vezi toată discuția)