Am un contract de drepturi de autor (e singurul contract pe care il am), firma cu care am contractul imi plateste impozitul de 10% la sursa, insa eu trebuie sa depun o declaratie pentru CAS si CASS, fiindca doresc sa fiu asigurata medical. Ma puteti ajuta sa afla ce fel de formular trebuie sa completez? Din cate am inteles, este vorba de un alt formular decat Declaratia unica. De asemenea, la determinarea venitului net, ce anume trebuie bifat, sistemul real, cote forfetare sau norma de venit?
Este vorba de depunerea declaratiei unice numai prin internet folosind contul deschis cu numele si cnp-ul dumneavoastra pe spatiul privat virtual.
Va rog sa cititi instructiunile de completare la OpANAF nr.49 din 2019
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.