avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica pentru venit din inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica pentru venit din inchiriere

Am o intrebare,daca inchiriez luna aceasta un apartament dar nu am posibilitatea sa depun declaratia in termen de 30 de zile ce sanciuni as putea sa sufar?mentionez ca sunt plecat in strainatate si nici nu am cum sa'mi fac cont la ANAF deoarece nu am acea scrisoare de la ei.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: , 17:32, 27 Martie 2019
Puteti sa folositi si numarul de inregistrare de pe o decizie de impunere primita de la finante din 2013 incoace. Puteti sa mai intarziati cu depunerea cateva zile dar nu cu lunile.
Ideea este ca anul trecut am cumparat apartamentul si nu am primit nimic pe 2013.Ce sanctiuni ar fi daca puteti sa-mi spuneti va rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica - termen de depunere Adriana Vlad Adriana Vlad Buna ziua ! Am si eu un apartament , in care am chiriasi . Am depus anul trecut declaratia unica si am platit impozitul aferent in decembrie . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Anaf nu mi-a trimis notificare cat am de platit pt venit in strainatate; ce fac? toma.andrei90 toma.andrei90 Buna ziua, Sunt salariat, am un contract de drept de autor in Republica Moldova. Anul acesta (2017), am declarat veniturile pe anul trecut (2016) cu ... (vezi toată discuția)
Proprire conturi pentru venituri necuvenite din indemnizatie crestere copil sor3lla sor3lla buna seara...poate ma puteti ajuta cu un raspuns.....acum 2 sapt am primit o scrisoare de la anaf cu insintare de proprire pe conturi si salar pentru sume de ... (vezi toată discuția)