avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare garaj

Bunicul meu a construit un garaj fara autorizatie de construire pe terenul lui proprietate personala in anul 1995. Mostenitorii sai (adica tatal meu si unchiul) nu au declarat acest garaj cand au dezbatut mostenirea dupa bunicul si bunica. Acum l-am declarat la fisc, dar nu reusesc sa-l intabulez, deoarece cei de la cadastru spun ca trebuia declarat in certificatul de mostenitor. Exista vreo solutie pentru a putea intabula acest garaj?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:13, 12 Decembrie 2018
Tata si unchiul sa mearga la acelasi birou notarial si sa solicite un supliment la certificatul de mostenitor initial.
Ramane de vazut daca va fi notarul de acord, avand in vedere ca defunctul nu a avut acte de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare garaj fara autorizatie de constructie MarDan78 MarDan78 Buna ziua. Am un garaj construit din 1995 care nu are autorizatie de constructie si vreau sa-l intabulez. Care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru ... (vezi toată discuția)
Procedura renuntare la drept mostenire bbt bbt Vreau sa renunt la partea care mi se cuvine dintr-o mostenire .Dar sa explic situatia: dupa decesul tatalui meu cu 7 ani in urma,eu ca unic fiu am facut ... (vezi toată discuția)
Supliment certificat moștenitor popcrys77 popcrys77 Bună ziua, în data de 02.08.2001 am dezbătut succesiunea cu sora mea care a renunțat la succesiune pentru masa succesorală de la acel moment, după mama ... (vezi toată discuția)