avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare drept Icc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare drept Icc

Cu respect! Va rog sa-mi spuneti daca art 23 alin 1 lit a stabileste ca pori beneficia de Icc incepant cu ziua urmatoare cele care mama a incheiat concediul de maternitate? Mentionez ca eu in calitate de tata am cerut acest drept in acest interval mai exact in ziua 56,insa am fost pus in plata de la momentul cand mi-am duspendat veniturile,nu cum prevede art 23 alin 1 lit a.Va rog pe dvs sa-mi spuneti daca in siruatia in care eu am suspendat veniturile in intervalul celor 60 de zile si tot atunci am inregistrat dosarul la Primarie plata se cuvine comform literei a sau d? Mentionez ca sotia a terminat concediul de maternitate la data de 30 noiembrie 2018 iar eu am cerut concediul de crestere la data de 26 01 2018.Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Lămurire icc seby2002us seby2002us Cu respect! Soția mea a beneficiat de concediu de maternitate in perioada 01 08 2017 până la 31 11 2017 dar care nu beneficiază de Ccc,ea neavând minim 12 ... (vezi toată discuția)
Concediu icc Bolohan cristi Bolohan cristi Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarele.Sotia mea a beneficiat de concediu de maternitate in perioada 01.08/30.11,dar nu indeplineste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Data de inceput a icc tata Horatio Horatio Care este data de la care tatal poate beneficia de ICC ? Eu am interpretat precizarile OUG 111 conf. art. 15/1/b adica \"incepand cu data nasterii copilului ... (vezi toată discuția)