avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... P.v.de contraventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

P.v.de contraventie

Buna seara ! Am avut pe rol un proces de constestare a unui p.v .de contr (amenda si suspendare permis 30 zile )..Azi m-a anuntat avocatul ca am pierdut apelul..definitiv. Eu sunt rezident in alta tara a Uniunii Europene. P.v .a fost intocmit inainte de a deveni rezident .Mentionez ca sunt sofer profesionist.Intrebarea mea este :Daca preschimb permisul (expira oricum in cateva luni ) in tara de rezidenta sunt exonerat de hotararea instantei din Romania ? Multumesc ,cu deosebita consideratie ,Gilbert
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
daniel gilbert, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:06, 16 Decembrie 2018
Permisul de conducere trebuie predat la politie. Nu aveti ce sa preschimbati. Dupa expirarea suspendarii dreptului de a conduce veti primi permisul inapoi si pe care, daca doriti, puteti sa-l preschimbati cu unul emis de autoritatile altui stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis spaniol suspendat în spania, dar nepredat la poliție. Îl pot preschimba cu unul românesc? Alin sandu Alin sandu Bună seara, am o mare nedumerire am permis de conducere spaniol, de curând mi a fost suspendat in Spania pentru alcoolemie pe o perioada de 2 ani jumate, eu ... (vezi toată discuția)
Permis furat/pierdut marius.cosmin marius.cosmin Cum procedez daca am obtinut permisul de conducere in România in anul 2001,in 2011 l-am preschimbat in spania iar in urma cu un an am venit inapoi in romania ... (vezi toată discuția)
Permis preschimbare belgia mariusserdenciuc mariusserdenciuc Buna ziua, am dobandit dreptul de a conduce in Romania, in urma cu 3 ani am plecat in Belgia si conform cu legile belgiene am fost nevoit sa preschimb carnetul ... (vezi toată discuția)