avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... date personale cerute de anumiti distribuitori prin ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

date personale cerute de anumiti distribuitori prin internet sau telefon.

buna seara.as dori sa stiu daca datele personale cerute [nr.telefon,cnp,serie ci]de anumiti distribuitoridemedicamente dif. articole etc.,telefonic sau pe internet ,pot fi folosite in alte scopuri,si pot prejudicia intr-un fel persoana care le transmite. cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:16, 15 Noiembrie 2009
www.avocatnet.ro/content/for...

Trageti dvs concluziile daca le pot folosi sau nu!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare acte personale unei terte persoane: pot fi folosite copiile in alte scopuri? ovi31diu ovi31diu MI-au fost cerute sub forma scanata niste documente personale (C.I.,acte studii.caziere) de catre o firma in vederea gasirii unui loc de munca.Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Consultant obtinere permis de sedere albanez Gabrielsilvia Gabrielsilvia Urgent.buna seara.as avea nevoie de un consultant contra cost, bineînțeles, care sa ma ajute si eventual sa rezolve anumite probleme in legătură cu un ... (vezi toată discuția)
Solicitare date strict personale - comert online richesmay richesmay Buna seara,as dori sa aduc in discutie urmatoarea problema: Am primit un email de publicitate de la o firma care comercializeaza produse ... (vezi toată discuția)