avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat in germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat in germania

Mi sa suspendat permisu in germania pe 1 lună, pot sa conduc in românia? Mentionez ca permisu l-am predat în germania
Cel mai recent răspuns: daniel gilbert , utilizator 11:00, 13 Decembrie 2018
Salut ,nu sunt expert judiciar dar am 25 de ani de soferie. Pot sa iti spun ca poti conduce oriunde in Europa daca ai permis de conducere valabil sau dovada .Nu ai ,nu conduci. Daca te opreste politia in Romania si trebuie sa prezinti actele ? Sau alta speta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conduc in romania? florinbalau florinbalau Buna ziua! Anul trecut mi-a fost suspendat permisul de conducere timp de 12 luni pentru :\" failing to provide specimen for analysis \" ,adica : nu am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Dilema in legatura cu permisul JohnnyKid22 JohnnyKid22 Va salut . As dori si eu un raspuns la urmatoarea dilema . Ceea ce va voi intreba nu are legatura cu realitatea , adica nu s-a intamplat si nu se va intampla . ... (vezi toată discuția)