avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Atasare acte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Atasare acte

Buna ziua. Am si eu o mica intrebare...treb sa atasez un act la un dosar aflat pe rol....va rog sa i-mi spuneti si mie cum se procedeaza si care sunt pasi de urmat....(fax-posta)? Eu sunt din Bucuresti....actul treb trim....in Pitesti. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:04, 13 Decembrie 2018
Eu am raspuns raportat la forumul in care a postat.
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
M-am gandit ca v-ati raportat la forum penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere actiune divort prin posta danielamoldovanu danielamoldovanu Buna ziua, Ma intereseaza daca pot trimite prin posta cererea de deschidere actiune divort si actele pe care le am sunt deajuns. Mentionez ca nu au rezultat ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Pot trimite un inscris in instanta? ilieiri ilieiri am contestat un proces-verbal, la cel de-al treilea termen sa primit intampinare si material probator. Am cerut termen pentru a studia inscrisurile depuse. La ... (vezi toată discuția)