avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este legal să executi un angajat al unei societati ...
Discuție deschisă în Executare silită

Este legal să executi un angajat al unei societati dacă societatea nu își exercită obligațiile?

Adică, este legal ca un administrator al unei societăți să fie executat silit dacă acesta a semnat un Bilet de Ordin în numele societății, ce a fost folosit pentru societate.
Mai mult, administratorul nu mai lucrează în cadrul societății din 2013, iar banca a fost înștiințată de faptul că administratorul societății a fost schimbat.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:49, 13 Decembrie 2018
Ati avalizat dvs. BO-ul? Sau doar ati semnat pe el. Ca nu se intelege exact. Daca este avalizat de catre dvs. in nume propriu - sunteti bun de plata. Deisugr, depinde si cand era scadent si cat timp a trecut de la data scadentei si pana la executare. Fara detaliile acestea nu veti primi sfaturi. Daca au trecut mai mult de 3 ani de la data scadenta s-ar putea invoca prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linie credit neplatita mayday147 mayday147 In urma unei afaceri \"deosebite\", am ramas la banca cu o linie de credit (pe firma) de 15000EUR neplatita. Contractul a fost semnat de catre mine (asociat ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin retras de la plata Zwigel Zwigel Am primit de la un partener de afaceri un BO avalizat in nume propriu - in calitate de administrator. L-am depus in banca spre incasare . Cum era firesc l-am ... (vezi toată discuția)
Bo la ordin avalizat woodart woodart Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, pentru care va multumesc anticipat. Ma intereseaza sa stiu, daca mi-a fost emis un Bo la ordin avalizat de ... (vezi toată discuția)