avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Fiica mea , angajata , ma poate lua in coplata la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Fiica mea , angajata , ma poate lua in coplata la sanatate

Buna ziua !
Am o fundatie non- profit , dar nu am calitatea de angajat . La Casa de Pensii am contract de asigurat pt vechime . Am un apartament inchiriat cu valoarea de 1200 lei / luna , pt care am depus declaratia unica si impozitul . As dori sa stiu daca fiica mea , care lucreaza de 3 ani , ma poate lua in intretinere prin coplata la sanatate si pentru mine .
Ea lucreaza in Bucuresti , iar eu locuiesc in provincie . Daca da , cum pot face dovada la Casa de sanatate din orasul meu , ca s-a platit sanatatea . Ce acte doveditoare trebuie sa prezint ? Firma unde lucreaza fiica mea are un contract cu MEDICOVER . Ea mi-a.spus ca pot merge doar la Medicover din orasul meu sau din tara , dar nu la alte spitale de stat , sau la medicul de familie .
Ce ma sfatuiti sa fac pt a beneficia de serviciile de sanatate de stat ?
Cu multe multumiri.,
Adriana
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:47, 13 Decembrie 2018
Buna ziua.
Gasiti detalii aici
www.avocatnet.ro/articol_478...
dar nu cred ca se poate, dvs. aveti venituri din chirie...si acolo scrie Fara venituri*

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat in privinta unui credit cu ipoteca rodica_rdc rodica_rdc Buna ziua,acum 6 ani am contractat un credit cu ipoteca pt a-mi despagubi fostul sot la partaj.Imprumutul l-am facut in dolari si mi s-a acceptat si ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli achitate la nastere in clinica privata de catre casa nationala de asigurari de sanatate macauctin macauctin Medicul ginecolog care a supravegheat sarcina sotiei mele (finalizata cu cezariana) nu opereaza in spitalul de stat si nici conditiile din spitalul de stat nu ... (vezi toată discuția)
Lmpozit venit chirii raluca-baia raluca-baia buna seara, un spatiu care are 3 proprietari(tata si 2 fiice-in cote diferite) si care urmeaza sa fie inchiriat ; 1.pe contractul de inchiriere sunt trecuti ... (vezi toată discuția)