avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Lege
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Lege

Buna ziua
M-am angajat ca si consilier juridic. Imi puteți spune ce legi ar trebui sa stiu si daca este necesar sa stiu toate codurile (civil,procedură civilă,procedura penala si penal) . Mentionez ca nu am mai lucrat în domeniu de cand am teeminat facultatea. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Interviu pentru ocuparea unui post de consilier juridic Ruxxy Ruxxy Buna ziua, Urmeaza sa ma prezint saptamana viitoare la un interviu pentru consilier juridic in cadrul unei firme de constructii. Nu am experienta in ... (vezi toată discuția)
Exercitarea profesiei de consilier juridic madalinatone madalinatone Buna ziua, Cum sa incep? Am terminat facultatea de drept, dar spre rusinea mea nu prea am invatat in timpul ei. As vrea daca poate cineva sa-mi spuna ce ar ... (vezi toată discuția)
Despre avocatura Narcis57 Narcis57 Buna seara! Ma numesc Narcis, am 17 ani, sunt in clasa a 10-a si as avea cateva intrebari, la care sper sa-mi puteti raspunde. Sunt la un profil ... (vezi toată discuția)