fofolea a scris:
Bună Ziua vă rog dacă poate să mă ajute cineva ,în data de 25-09-2018 am avut un accident în Ungaria mai pe scurt un cetățean maghiar a acrosat cu partea dreapta un cerb după care a pătruns pe contrasens și ma lovit frontal , mașina dauna totală am fost dus la spital din păcate celălalt șofer a decedat .În data de 01-10-2018 am deschis dosar daună la Generali Romania corespondentul Genertel Ungaria cu toate documentele necesare după aproximativ 3 luni am primit răspuns negativ de la Generali Romania în calitate de reprezentant de despăgubire conform Art.6:535.(1) din codul civil din Ungaria,daunele produse mașini mele,nu cad sub incidența legii de răspundere civilă auto a autoturismului maghiar.Motivul invocat îl reprezintă circumstanțele producerii evenimentului,provocat de impactul cu un animal sălbatic. Cu deosebit respect mulțumesc frumos!
Buna,
Ganditi-va ca celalalt sofer nu ar fi acrosat un cerb ci un copac de pe marginea drumului sau ar fi intrat in bariera de protectie a drumului si dupa aceea ar fi intrat in dvs. Vinovat de producerea accidentului este cetateanul care a acrosat cerbul iar firma de asigurari a dansului trebuie sa va plateasca despagubiri. Deci dvs. trebuie sa-i actionati in judecata si sa-i reclamati la ASF -Autoritatea de Supraveghere Financiara. Sunt multe firme de asigurari care se folosesc de tot felul de tertipuri pt. a nu plati despagubiri sau a le intarzia cat mai mult! Insa trebuie sa va inarmati cu multa rabdare ,calm si cu un avocat bun!!