avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident rutier in franta pe autostrada cu un animal ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident rutier in franta pe autostrada cu un animal salbatic

Buna ziua ,

Ma poate ajuta cineva cu o informatie in ceeace priveste un accident rutier cu un Cerb pe autostrada cu plata in Franta , in sensul ca nu am avut asigurare casco , masina este praf iar despagubire nu stiu cui sa-i cer si nu stiu daca in Instanta as avea cistig de cauza impotriva administratorului de drum respectiv sau daca ma pot indrepta sa cer dauna respectiva Fondului de Garantare a Victimelor sau ceva de acest gen . Daca cineva cunoaste vreo modalitate va rog sa-mi trimiteti un raspuns si pe mailul meu privat ,, pppp69d@yahoo.de ,,

multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Decembrie 2010
kyoto10, utilizator
Cel mai recent răspuns: kyoto10 , utilizator 20:47, 28 Decembrie 2010
daca nu aveti asigurare verificati cine este responsabil in baza legii franceze. nu cred ca aveti vreo cale legala de a obtine bani de la vreuun asigurator.
Asigurare am dar numai carte verde si RCA-ul obligatoriu . N-am Casco dar consider ca nu este corect cind intr-un accident rutier cu un animal salbatic sa nu existe un fond suplimentar de risc care se ocupa cu astfel de despagubiri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier ungaria fofolea fofolea Bună Ziua mă numesc Necula C în data de 25-09-2018 am avut un accident în Ungaria ,un cetățean maghiar a accosat cu partea dreaptă un cerb după care a ... (vezi toată discuția)
Accident în ungaria, avarie totală nedespăgubită pentru că motivul a fost impactul cu un animal sălbatic. mă poate ajuta cineva cu un sfat? fofolea fofolea Bună Ziua vă rog dacă poate să mă ajute cineva ,în data de 25-09-2018 am avut un accident în Ungaria mai pe scurt un cetățean maghiar a acrosat cu ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident si victima pretinde bani si de la mine pe langa rca mmore mmore Am avut un accident, din culpa si victima pretinde pe langa RCA, bani si de la mine, pe motiv ca nu e multumit de suma oferita de asigurator. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)