avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident rutier Ungaria
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident rutier Ungaria

Bună Ziua mă numesc Necula C în data de 25-09-2018 am avut un accident în Ungaria ,un cetățean maghiar a accosat cu partea dreaptă un cerb după care a pătruns pe contrasens și ma lovit pe mine mașina dauna totala cetatenul maghiar din păcate a decedat ajuns în România am depus dosar de daună la Generali asigurări externe el fiind asigurat de Genertel Ungaria după aproximativ 90 zile primesc răspuns negativ de la asigurator pe motiv Cerbul este de vina sa mă adresez asociației de vînătoare .În luna ianuarie am primit de la poliția Ghyor Înceterea Urmăriri Penale cu detaliile accidentului viteza cetățean maghiar la impactul cu cerbul 78-91,la impact cu mine 68-70 viteza mea 60-65 la impact 18-22 ,pe sectorul de drum acționa indicatorul atenție animale sălbatice .După cele relatate am contactat un avocat din România în luna ianuarie, care îmi spune acum în septembrie , că a luat legătura cu poliția Ghyor și viteza pe sectorul de drum era 90 km/h și acționa indicatorul atenție animale sălbatice.Din cele relatate avocatul spune că cetățeanul maghiar circula cu viteza legală și nu poate acționa în instanță asiguratorul ci Asociația de Vînătoare.Pentru răspunsuri Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 12:26, 12 Septembrie 2019
Dv ati fost lovit frontal de o masina ce a intrat pe contrasens. punct.
ce treaba aveti dv cu cerbul??
V-am mai raspuns la aceasta speta si anul trecut. In cazul in care exista indicatorul cu animale salbatice, raspunde asiguratorul RCA. Avocatul dumneavoastra v-a sfatuit gresit...
Trebuie actionat in instanta Asiguratorul RCA.
Pentru mai multe detalii/sfaturi gratuite, eventual la cererea dumneavoastra acordare de asistenta juridica fara plata in avans, ne puteti contacta in privat.
Cu stima,
Bicsak Laszlo,
Asociatia Victimelor Fara Vina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident în ungaria, avarie totală nedespăgubită pentru că motivul a fost impactul cu un animal sălbatic. mă poate ajuta cineva cu un sfat? fofolea fofolea Bună Ziua vă rog dacă poate să mă ajute cineva ,în data de 25-09-2018 am avut un accident în Ungaria mai pe scurt un cetățean maghiar a acrosat cu ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident rutier implicat animal salbatic ( cerb) dauna totala Nicoleta Ana Nicoleta Ana Buna ziua! In urma cu cateva zile inaintea zorilor de zi am fost implicat intr-un accident rutier produs prin coleziune impact cu un animal salbatic ( Cerb) ... (vezi toată discuția)
Accident grav in ungaria eblue91 eblue91 Buna tuturor, cu mai bine de o saptamana in urma, la plecarea din Romania in drum spre Germania, dupa aproximativ 60-65 km de mers, am avut un accident grav ... (vezi toată discuția)