avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Poprire si blocare conturi
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Poprire si blocare conturi

De ce mi s-au blocat conturile de la banca( RON, Euro, card credit, alocatie) pentru neplata impozitelor locale, chiar daca anul nu s-a terminat si eram constient de penalizari si majorari? cat de corecta, chiar si pentru tara noastra, este aceasta procedura? cine "plateste" pentru timpul meu pierdut pentru deblocarea conturilor dupa achitarea datoriei? blocarea se face cu un "click", deblocarea cu multe drumuri si hartii de parca pentru asta au disparut subit orice legaturi virtuale, orice retea si orice computer!!!! nu este cumva un abuz? nu este o bataie de joc? poate eu prefer sa platesc mai tarziu, dar platesc totusi (istoricul platilor o confirma), de ce statul sa faca ce vrea, cand vrea, cum vrea si culmea, cu cine vrea, nu cu oricine!?
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: angry99 , utilizator 10:54, 14 Decembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
am depasit, stiu, si pentru aceasta suport penalitatile/maririle, dar totusi aceasta masura mi se pare "putin" cam abuziva!
mai ales ca pentru deblocarea conturilor e o intreaga istorie! daca fac dovada platii, de ce nu se rezolva online totul, intre institutii, asa cum s-a facut pentru blocare!? trebuie sa fim curieri intre aceste institutii!
dar....traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! pana la urma tot noi astia "mici" suntem "marii" evazionisti!

Alina Elena a scris:

Impozitul pe clădiri, teren si mijlocul de transport se plătește anual, în două rate egale, până la datele de 31 martie și 30 septembrie, inclusiv. Ati depasit termenul de plata, din aceasta cauza s-a pus poprire pe conturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata impozit ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,fiul meu nu a platit impozitul la masina 2 ani,acum are poprire pe salariu dar are si contul blocat,este posibil asa ceva?daca da,ce se poate face ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu anaf popa_stefan popa_stefan va rog cu un sfat la urmatoarea situatie: In anul 2010, luna iulie, am platit a amenda administrative in suma de 750 lei catre anaf.In luna nov.2011 anaf ... (vezi toată discuția)
Executare silita pfa-pentru neplata impozit! rhynna rhynna Buna ziua.Sunt PFA cu Profesie Liberala.Pe data de 20 decembrie trebuia sa achit impozitul,CAS si CASS aferente trimestrului 4 ale anului 2013. Am platit pe ... (vezi toată discuția)