Acum 3 ani intreprinderea la care lucrez s-a restructurat si mi-a redus postul dar pentru ca mai aveam mai putin de 5 ani pana la varsta standard de pensionare, eram protejata conform contractului colectiv de munca si nu au putut sa ma concedieze dar postul meu a fost redus. Eu am fost pastrata cu aceleasi drepturi intr-un BOX de reorganizare in toti acesti 3 ani. Intrebarea mea este daca vreau sa0mi prelungesc varsta de pensionare are vreo legatura cu faptul ca sunt inacest BOX?
eu am mai discutat cu d-voastra despre acest subiect. Eu ar trebui sa ies la pensie in martie 2019 la varsta de 61 de ani si conform hotarari CCR care s-a dat in octombrie pot opta sa raman in continuare pana la 65 de ani. intrebarea era legata de faptul ca intreprinderea s-a restructurat acum 3 ani si mie mi-au redus postul si m-au tinut intr-un box de reorganizare cu toate drepturile pe care le aveam si pana atunci. Are vreo legatura prelungirea varstei de pensioanare a mea de la 61 la 65 de ani cu faptul ca sunt in acest box de reorganizare.
Va multumesc!