avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Varsta standard
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Varsta standard

Acum 3 ani intreprinderea la care lucrez s-a restructurat si mi-a redus postul dar pentru ca mai aveam mai putin de 5 ani pana la varsta standard de pensionare, eram protejata conform contractului colectiv de munca si nu au putut sa ma concedieze dar postul meu a fost redus. Eu am fost pastrata cu aceleasi drepturi intr-un BOX de reorganizare in toti acesti 3 ani. Intrebarea mea este daca vreau sa0mi prelungesc varsta de pensionare are vreo legatura cu faptul ca sunt inacest BOX?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 17 Decembrie 2018
Nu aveti cum sa va prelungiti varsta de pensionare ... care este data cand trebuie sa iesiti la pensie?
eu am mai discutat cu d-voastra despre acest subiect. Eu ar trebui sa ies la pensie in martie 2019 la varsta de 61 de ani si conform hotarari CCR care s-a dat in octombrie pot opta sa raman in continuare pana la 65 de ani. intrebarea era legata de faptul ca intreprinderea s-a restructurat acum 3 ani si mie mi-au redus postul si m-au tinut intr-un box de reorganizare cu toate drepturile pe care le aveam si pana atunci. Are vreo legatura prelungirea varstei de pensioanare a mea de la 61 la 65 de ani cu faptul ca sunt in acest box de reorganizare.
Va multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nicio legatura una cu alta ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se aplica decizia ccr.nr 387/2018? x01009220 x01009220 Buna ziua, Am implinit varsta de pensionare, limita de varsat in martie 2019 la 61 de ani. Am facut cerere de prelungire conform deciziei CCR nr.387/2018 si ... (vezi toată discuția)
Pensionare femei conform deciziei ccr 387/2018 ElenaPricop ElenaPricop Sunt nascută in ianuarie 1958 și aș vrea să beneficiez de prevederile deciziei CCR 387/2018. Care este vârsta de pensionare în acest caz? Cu ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare daniella33 daniella33 La ce varsta se pot pensioana femeile si barbatii conform legislatiei in vigoare? Multumim (vezi toată discuția)