avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara autorizatie

Buna ziua ! Am o problema cu un vecin. Datorita cresterii de animale, mirosul din preajma casei nu este prea placut. Si toata problema a inceput acum ceva timp, si de curand a costruit alte grajduri, dar fara sa aiba vreo autorizatie pentru ele. Dupa nenumerate sesizari peste tot ( sanepid, primarie, autoritatea nationala de constructii, politie pentru amenintare facuta atat de mine cat si de celalalt vecin care se confrunta cu aceeasi problema ), nu s-a intamplat nimic deoarece acesta s-a dus si a declarat pe propria raspundere ca acele grajduri erau construite mai de mult. Cum as putea face sa dovedesc ca aceasta declaratie este falsa ? Se poate cu hartile GOOGLE ? Deoarece pe acestea se vede clar ca nu este nicio constructie in locul in care au aparut grajdurile noi.
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2018
Ionut S., utilizator

Alte discuții în legătură

Intrebare adrianady adrianady Locuiesc la sat,la curte,de la geamul casei mele pana la gardul despartitor de proprietatea vecinei mele sunt doar 13 m . ,vecina mea si-a construit un grajd ... (vezi toată discuția)
Gratar amplasat foarte aproape de gardul meu DanielUnic DanielUnic Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema: Un vecin, gard in gard cu mine, are construit un gratar foarte mare de tip barbeque langa/aproape lipit de ... (vezi toată discuția)
Porcii și corupția Mircea.C74 Mircea.C74 Tot cu acest vecin luminat mai am si o altă problemă. El locuiește abuziv acolopt ca de la primărie mi-au spus că nu are nicio autorizație de ... (vezi toată discuția)