avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Porcii și corupția
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Porcii și corupția

Tot cu acest vecin luminat mai am si o altă problemă. El locuiește abuziv acolopt ca de la primărie mi-au spus că nu are nicio autorizație de construcție dar chiar și așa a construit o anexă pt porci aproape de casa mea . E greu să mai locuiesc aici din cauza mirosului si mustelor care provin de la porci , insist totul construit fără nicio autorizație. Am fost peste tot (Primărie, Politie, Sanepid )nu reusesc sa găsesc dreptatea pt ca fiul e polițist si nasul lui e comandant de politie într-o localitate vecina. As aprecia foarte mult un sfat de la dumneavoastră. Vă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mircea.C74 , utilizator 12:29, 18 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexe gospodaresti valis1964 valis1964 Am construit o casa la tara, respectand toate prevederile legale, inclusiv distantele fata de limitele de hotar cu vecinii. In schimb, unul din vecini a ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu vrea sa faca dezinsectie pt plosnite Jennifer8 Jennifer8 Buna seara, am mai pus o intrebare aici legata de plosnitele pe care le.am gasit intr.un apartament pe care l.am cumparat. Voiam sa dau in judecata vechiul ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie Ionut S. Ionut S. Buna ziua ! Am o problema cu un vecin. Datorita cresterii de animale, mirosul din preajma casei nu este prea placut. Si toata problema a inceput acum ceva ... (vezi toată discuția)