Buna seara, am mai pus o intrebare aici legata de plosnitele pe care le.am gasit intr.un apartament pe care l.am cumparat. Voiam sa dau in judecata vechiul proprietar, aici mi s.a zis ca nu pot sa probez si mai degraba sa fac dezinsectie. E un locatar, care de la el cred ca noi avem, ca snt mai multe apt care au plosnite. A acceptat sa faca dezinsectie in apt o data, a2a oara nu mai vrea, ca se descurca cu sprayul, ca noaptea se urca pe pereti, dar pe el nu.l musca, noaptea mintii. Eu, noi, am facut o data dezinsectie, dar e nevoie si a2a oara, ca inca am. Cum sa.l fac/facem (obligam) sa accepte dezinsectia? E fix apt de sub mine. Ma pot duce la o institutie, sanepid, politie, primarie, directie sanitar-veterinara, dir. jud. de sanatate publica...? Multumesc de raspuns.
Buna seara!
Puteti face reclamatie la sanepid,directia sanitar-veterinara si cea de sanatate publica.Si daca sesizarea vine de la un grup de persoane,este si mai bine.
Am un veci care are 40 de porci si trei scrofe mari nu stiu cu cine să iau legătura miros de porci muste nu are canalizare probleme cu el am de 25 de anii