avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul nu vrea sa faca dezinsectie pt plosnite
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul nu vrea sa faca dezinsectie pt plosnite

Buna seara, am mai pus o intrebare aici legata de plosnitele pe care le.am gasit intr.un apartament pe care l.am cumparat. Voiam sa dau in judecata vechiul proprietar, aici mi s.a zis ca nu pot sa probez si mai degraba sa fac dezinsectie. E un locatar, care de la el cred ca noi avem, ca snt mai multe apt care au plosnite. A acceptat sa faca dezinsectie in apt o data, a2a oara nu mai vrea, ca se descurca cu sprayul, ca noaptea se urca pe pereti, dar pe el nu.l musca, noaptea mintii. Eu, noi, am facut o data dezinsectie, dar e nevoie si a2a oara, ca inca am. Cum sa.l fac/facem (obligam) sa accepte dezinsectia? E fix apt de sub mine. Ma pot duce la o institutie, sanepid, politie, primarie, directie sanitar-veterinara, dir. jud. de sanatate publica...? Multumesc de raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2023
Jennifer8, utilizator
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica
Politia,primaria nu au atributii si nu au competenta sa intervina in astfel de situatii
Buna seara!
Puteti face reclamatie la sanepid,directia sanitar-veterinara si cea de sanatate publica.Si daca sesizarea vine de la un grup de persoane,este si mai bine.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sanepid (termen dinainte de 89)=directia de sanatate publica
Am un veci care are 40 de porci si trei scrofe mari nu stiu cu cine să iau legătura miros de porci muste nu are canalizare probleme cu el am de 25 de anii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot chema sanepidul pt a sesiza o invazie de gandaci? ilimar ilimar Buna ziua, Am pe firma inchiriat un apartament intr-o vila interbelica pe 3 nivele + pod cu un apt. pe etaj. Nu mai locuieste nimeni altcineva in vila, la ... (vezi toată discuția)
Focar de infestare cu ploșnițe de pat (bedbugs) din cauza unor vecini cu probleme psihice: ce am putea face ca să rezolvăm problema? radu123456 radu123456 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc mai vechi, construit prin 1950. Suntem 11 apartamente in total. La etajul 2 exista o familie (tata si fiu) care, inca de ... (vezi toată discuția)
Creșterea unui număr mai mare de porci în gospodarie Angelescu lilica Angelescu lilica Daca exista o norma sau regulament sa cresti mai multi porci intr-o gospodarie (cati porci ai voie sa cresti )daca ,e nevoie de autorizatie Unde ar trebui sa ... (vezi toată discuția)