avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gratiere si Amnistie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gratiere si Amnistie

Bună ziua, aș vrea să întreb și eu câte ceva: În cazul în care o persoană a plecat în străinătate la muncă înainte ca o condamnare să devină definitivă, neavând interdicție de a părăsi țara, acesta ar m-ai putea beneficia de legile grațierii și amnistiei dacă se vor da? Sau de detenția la domiciliu? pentru ca pedeapsa este de 5 ani, și nu este vorba de fapte de violență sau fapte m-ai grave.? Vă mulțumesc!.

Alte discuții în legătură

Amnistie Nicu Andrei Nicu Andrei Bună ziua, aș vrea să întreb și eu câte ceva: În cazul în care o persoană a plecat în străinătate la muncă înainte ca o condamnare să devină ... (vezi toată discuția)
Gratiere art.242 cp GeorgeS2015 GeorgeS2015 Buna seara , am nelamurire cu aceasta gratiere. In 2014 se presupune ca s-a comis fapta prevazuta la art.242 CP. In 2015 s-a depus plangerea . In ianuarie ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu executare sau suspendare Gherman Adrian Gherman Adrian Buna ziua, Intrebarea mea ar fii urmatoare, daca in martie 2008 am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru art.215 la fila cec ce sanse am sa mai primesc ... (vezi toată discuția)