avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gălăgia
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gălăgia

Va rog să-mi Spune-ți ce sa fac ,nu mai suport.Am deasupra chiriași cu copii și bat mingea ,bocane ,sar pe tavane ,pur și simplu nu mai rezistam .Va rog să-mi Spuneti ce sa fac .Va mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:37, 15 Decembrie 2018
Este neajuns pe care il puteti solutiona numai cu proprietarul apartamentului
Sesizati oficial proprietarul despre problema cu care va confruntati,sa impuna chiriasilor sa respecte dispozitiile in vigoare referitoare la asigurarea programului de liniste in condominiu
In ultima instanta daca amiabil nu puteti solutiona,notificati oficial proprietarul -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face dacă sunt deranjata de ce ii de deasupra? locuiesc ... edana edana Ce pot face dacă sunt deranjata de ce ii de deasupra? Locuiesc la ANL, unde am făcut un schimb acum 4 ani, de atunci viata mi-a devenit un iad din cauza cor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am achizitionat un apartament si doresc sa il renovez, ... oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua Am achizitionat un apartament si doresc sa il renovez, dar prima data doresc sa rezolv o problema in baie. Tavanul este deteriorat din cauza a ... (vezi toată discuția)
Buna seara am in apartamentul de deasupra niste chiriasi ingrozitori! ... LavP LavP Buna seara Am in apartamentul de deasupra niste chiriasi ingrozitori! Petreceri in fiecare weekend! Este si ciudat si recalcitrant chiriasul asa ca nu prea ... (vezi toată discuția)