avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce pot face dacă sunt deranjata de ce ii de deasupra? ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce pot face dacă sunt deranjata de ce ii de deasupra? Locuiesc ...

Ce pot face dacă sunt deranjata de ce ii de deasupra?
Locuiesc la ANL, unde am făcut un schimb acum 4 ani, de atunci viata mi-a devenit un iad din cauza cor de deasupra, mai alei a individei. Ambii au probleme psihice, fără servici, au fost chemați de nenumărate ori la Locativa, Primărie, Politia, face liniște câteva săptămâni și reîncepe, ba mai mult m-a amenințat și ca ma da în judecata ca ii fac reproșuri. Deranjul consta în zgomote, bubuitura, tranteli, hodorogeli în toată casa, zi și noapte de vibrează și tavanul și patul sub mine. Locativa ma pasează sa fac eu plângeri, sa ii evacuez eu, ceea ce nu mi se pare normal. Ce as putea face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:48, 11 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
plangeri peste plangeri- la politie, la anl.
de evacuat, doar proprietarul poate.
Daca amiabil nu puteti solutiona,notificati oficial proprietarul sa impuna respectarea normelor de convietuire sociala-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Nici pomeneala de amiabil, au fost notificați de n ori, locativa ma pune pe mine sa fac plângeri pe la politie, sa le dea amenda, șamd. Deși contul în care virez chiria, la plafon maxim, este a locativei, nu a politiei.

ynocentta a scris:

Daca amiabil nu puteti solutiona,notificati oficial proprietarul sa impuna respectarea normelor de convietuire sociala-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

În fiecare an se semnează un contract cu locativa, care stipulează și niște clauze, nerespectarea lor poate face posibila rezilierea contractului..... Ex. Convietuire încât sa nu deranjeze,... Cum as putea sa ma agat de asta????

gi-jane2 a scris:

plangeri peste plangeri- la politie, la anl.
de evacuat, doar proprietarul poate.

dvs nu, ci locativa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - zgomot puternic de la vecini Anca_id Anca_id Am o familie deasupra cu copii și fac zgomote mari.Nu ma deranjează țipetele ,urletele,ma deranjează bubuiturile de pe tavan ,mersul pe tavan rezonează ... (vezi toată discuția)
Buna seara am in apartamentul de deasupra niste chiriasi ingrozitori! ... LavP LavP Buna seara Am in apartamentul de deasupra niste chiriasi ingrozitori! Petreceri in fiecare weekend! Este si ciudat si recalcitrant chiriasul asa ca nu prea ... (vezi toată discuția)
Buna seara, vecinii de sub mine sunt pensionari casnici, sot- ... Mudigkeit Mudigkeit Buna seara, Vecinii de sub mine sunt pensionari casnici, sot- sotie, si toata ziua ma terorizeaza cu zgomote, bubuieli, tranteli, tarait de mobila, scanduri ... (vezi toată discuția)