Buna seara,
Vecinii de sub mine sunt pensionari casnici, sot- sotie, si toata ziua ma terorizeaza cu zgomote, bubuieli, tranteli, tarait de mobila, scanduri pe podea. El are de lucru si noaptea, are un aparat care huruie la mine in apartament si imi vibreaza un perete din casa. Politia nu ma ajuta, le-a zis ca are o cafetiera veche si de asta. Minte cu nerusinare, sta in casa mai tot timpul, si are compresor pe aer cu slefuitor. Banuiesc ca face mobila sau altceva, dar cred ca e banoasa treaba de lucreaza zi si noapte, pe nervii mei de aproape 2 ani. Nu stiu ce sa mai fac, nu am dovezi, nici martori, Politia nu isi face datoria. Blocul e din placi, din '89, iar individul nu se lasa! Zici ca lucreaza cu scanduri toata ziua si noaptea si le tranteste tare pe podeaua lui! Ea sta ca o madama in dormitor la TV si el are atelier in sufragerie! Cand sun la Politie e curat ca lacrima! E tortura psihica pentru mine zi si noapte! Practic, nu ne putem folosi apartamentul, din cauza lor, ne mai fac si programul pe deasupra, la ce ora sa ne culcam si sa ne trezim, el are oricum de lucru, nu il intereseaza ca se aude tot! Ajutor, nu stiu unde sa il mai reclam! Am nevoie urgenta de o solutie, nu stiu daca pot sa-l vand si sa ma mut in alta parte sau oras!
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
15:31, 3 Aprilie 2022