avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Poluare fonica - Cum se poate rezolva situatia?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Poluare fonica - Cum se poate rezolva situatia?

Locuiesc in zona Dimitrie Leonida, in vecinatatea uzinei Doosan Imgb. Noapte de noapte activitatea acestei uzine ne afecteaza enorm calitatea vietii. Nu rare sunt momentele.cand vibreaza geamurile termopan ale apartamentui, iar noapte de noapte un zgomot enervant pe fundal nu te lasa sa te odihnesti. Nu imi amimtesc cum este linistea si mi este foarte dor de ea

Va rog, ma puteti sfatui ce e de facut in acest caz? Cui ma pot adresa?

Ps: Primaria e de vina pt ca a dat aprobare de constructie, dar asta e alta discutie. Nu caut vinovati, ci solutii.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:42, 19 Septembrie 2018
Va confruntati cu o situatie concreta neplacuta iar solutiile ar fi asigurarea fonica a apartamentului sau gasirea unei locuinte intr-o zona linistita a orasului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie locatari vs companie privata sau de stat - intentare proces CatalinTataru CatalinTataru Salut, Situatia pe scurt. Am cumparat apt intr-un ansamblu rezidential nou , situat pe sos Berceni (unde iese metroul la suprafata) vis-a vis de DOOSAN - ... (vezi toată discuția)
Buna seara, vecinii de sub mine sunt pensionari casnici, sot- ... Mudigkeit Mudigkeit Buna seara, Vecinii de sub mine sunt pensionari casnici, sot- sotie, si toata ziua ma terorizeaza cu zgomote, bubuieli, tranteli, tarait de mobila, scanduri ... (vezi toată discuția)
Perturbarea linistii . de ani de zile ma confrunt ... cristina_huszarr cristina_huszarr PERTURBAREA LINISTII DIN JURUL BLOCULUI. De ani de zile ma confrunt cu o problema la care nu gasesc solutia. Locuiesc intr-un cartier de blocuri , zona este ... (vezi toată discuția)