avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PERTURBAREA LINISTII . De ani de zile ma confrunt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PERTURBAREA LINISTII . De ani de zile ma confrunt ...

PERTURBAREA LINISTII DIN JURUL BLOCULUI.
De ani de zile ma confrunt cu o problema la care nu gasesc solutia. Locuiesc intr-un cartier de blocuri , zona este linistita, pe partea unde am eu geamurile este o curte interioara , un fel de parculet unde nu circula autovehicule, sunt 2 alei pietonale si multa verdeata. Sunt 4 blocuri de locuinte care au deschidere in aceasta curte. Problemele incep dimineata devreme pe la orele 5.30 cand ies proprietarii de caini sa-si scoata patrupedele la "plimbare": pe langa faptul ca nu curata excremetele dupa caini, va dati seama ce harmalaie si ce latraturi sunt cand se intalnesc 2-3-4 sau mai multi caini laolalta si au chef de joaca. Este un zgomot ce trezeste si mortul din mormant, poti sa ai geamuri duble termopan, tot te trezesti. Vara cand e cald si dormi cu geamurile deschise este un cosmar. Am atentionat verbal cativa dintre proprietarii de caini, i-am rugat sa caute un alt loc, raspunsul a fost ca au dreptul sa-i scoata unde vor, ca doar sunt locatari acolo. La 100 de metri de bloc este un tarc special amenajat de primarie pt caini, unde poti sa-i lasi sa zburde. Si doar stiti ca e moda sa tii caine la bloc, cred ca in zona mea sunt vreo 25-30 de proprietari cu patrupezi. Filmul se repeta si seara dupa ora 21, cred ca si ceilalti locatari sunt deranjati, doar ca nu spun. Exista o cale legala prin care as putea sa-i somez, sa le atrag atentia , ca lucrurile nu pot ramane asa la nesfarsit. As putea apela si la politia locala pt perturbarea linistii publice?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:10, 2 Septembrie 2021
Conform disp L nr 61/1991 republicata exista program de liniste
Daca se incalca programul de liniste sau zgomotele produse si in restul intervalului orar,depasesc pragul fonic admis,
politia locala poate dispune sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Latratul cainilor (cu stapanul langa ei) ne scoate din minti cite 5 ore pe zi. in fiecare zi. barnaby007 barnaby007 In fiecare zi detinatorii de ciini din zona in care locuiesc ies cu ciini la plimbare. Nimic grav. Si foarte frumos din partea lor. Complexul de blocuri unde ... (vezi toată discuția)
Caini care deranjeaza cosminaneacsum cosminaneacsum Buna ziua! Locuim la curte, intr-un cartier din Bucuresti. Vecinii au 3 caini de talie mare,care fac foarte multa galagie, la orice ora din zi si din noapte. ... (vezi toată discuția)
Sunt presedintele asociatiei de proprietari... Daniela Bolog Daniela Bolog Proprietarii blocului a carui Presedinte sunt, nu au probleme cu mine, sau cu cainele pe care il posed in propria gradina.Problemele vin de la locuitorii ... (vezi toată discuția)