avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca la negru (nedeclarata)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca la negru (nedeclarata)

Buna ziua! Am o nelamurire cu aceasta utilizire a fortei de munca la "negru". In cazul in care eu (firma) caut o alta firma pentru executarea unor lucrari de reparatie la sediul societatii mele, iar aceasta firma prezinta o oferta pe care eu o accept si fac o comanda pentru dansii sa execute lucrarea, iar in timpul lucrarilor aceasta firma ar folosi forta de munca nedeclarata si ar fi prins de comisari, cine suporta amenda? Repet, este vorba de doua firme care lucreaza pe baza de oferta/comanda (nu contract!) intre ele. Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
gabrielli68, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 15 Decembrie 2018
Firma pe care ati contractat-o (prestatorul lucrarii).
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru infiintare agentie de plasare forta de munca bubu28 bubu28 Daca pentru infiintarea unei Agentii pentru plasare forta de munca in strainatate trebuie sa faci dovada ca ai incheiat cu persoane fizice, persoane juridice ... (vezi toată discuția)
Casa in regie proprie laurentiuu laurentiuu Cum pot sa construiesc o casa in regie proprie fara sa iau amenda?Nu doresc firma pentru ca este foarte scumpa. (vezi toată discuția)
Achizitie materiale lucrare...spatiu comun viorelh viorelh Intentionam sa imprejmuim parcarea privata a blocului si montarea unei porti mobile. Toate bune si frumoase.......acord de principiu locatari...certificat ... (vezi toată discuția)