avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Crestere copil

Buna seara.Am si eu o intrebare:
Pot beneficia de acei banuti pt crestere copil?M.am angajat la firma la care lucrez si in prezent in data de 05.02.2017,in acest moment sunt insarcinata in 7 luni,ar trebuii sa nasc undeva la sf luni februarie 2019.Pot lua acei banunuti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 16 Decembrie 2018
Veti beneficia de indemnizatia pentru CCC in situatia descrisa de dvs.
Îmi cer mii de scuze,m.am angajat in februarie 2018,am gresit anul.Mi de scuze

Cornel Vasile a scris:

Am gresit anul.M.am angajat in februarie 2017

Cornel Vasile a scris:

Vedeti raspunsul de aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere copil Zega Zega M.am angajat in 05.02.2018 la firma la care lucrez si in prezent.Acum sunt insarcinata in 7 luni,ar trebui sa nasc la sf lui februarie 2019.pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Ccc cu fractiune Ecike Ecike Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine va rog am fractiune de luna si nu stiu daca ma incadrez pentru indemnizatia ccc urmeaza sa nasc in 21 apr 2019 cotizarea ... (vezi toată discuția)
Buna seara Bianca7 Bianca7 Buna seara.Anul trecut in luna iulie 2017 am terminat facultatea,forma de invatamant la zi.Am depus dosarul pt somaj imediat după, iar în septembrie m.am ... (vezi toată discuția)