avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Crestere copil

M.am angajat in 05.02.2018 la firma la care lucrez si in prezent.Acum sunt insarcinata in 7 luni,ar trebui sa nasc la sf lui februarie 2019.pot beneficia de indemnizatia ccc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 16 Decembrie 2018
Puteti beneficia de indemnizatia CCC.

martie 2017 - februarie 2019 este perioada eligibila pentru dvs.

februarie 2018 - februarie 2019 este perioada acoperita ..13 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere copil Zega Zega Buna seara.Am si eu o intrebare: Pot beneficia de acei banuti pt crestere copil?M.am angajat la firma la care lucrez si in prezent in data de 05.02.2017,in ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizație creștere copil Marga Dumitru Marga Dumitru Bună ziua! Am rugămintea sa ma lămuriți referitor la acordarea indemnizației pentru creșterea copilului. Sunt angajata din 29 ianuarie 2018 și am rămas ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere a copilului Catalan Cristina Catalan Cristina Bună ziua! În septembrie 2016 s-a încheiat concediul de îngrijire a primului meu copil, firma la care am fost angajată a intrat în faliment și ... (vezi toată discuția)