avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare indemnizație creștere copil

Bună ziua! Am rugămintea sa ma lămuriți referitor la acordarea indemnizației pentru creșterea copilului. Sunt angajata din 29 ianuarie 2018 și am rămas însărcinată, urmând sa nasc în intervalul 17-19 ianuarie 2019.Exista posibilitatea sa nu beneficiez de indemnizație având în vedere faptul ca nu am 1 an împlinit? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 31 Octombrie 2018
februarie 2017 - ianuarie 2019 este perioada eligibila pentru CCC.

Perioada acoperita ianuarie 2018 - ianuarie 2019 ...13 luni ... In speta, beneficiati de indemnizație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere a copilului Catalan Cristina Catalan Cristina Bună ziua! În septembrie 2016 s-a încheiat concediul de îngrijire a primului meu copil, firma la care am fost angajată a intrat în faliment și ... (vezi toată discuția)
indemnizația de concediu creștere copil Elenna.Ariana Elenna.Ariana Buna ziua, Sunt insarcinata in 13 saptamani, lucrez de 3 ani, insa in tot acest interval am avut o pauza de 1 luna si 1 saptamana intre contracte. Imi va ... (vezi toată discuția)
Crestere copil Zega Zega M.am angajat in 05.02.2018 la firma la care lucrez si in prezent.Acum sunt insarcinata in 7 luni,ar trebui sa nasc la sf lui februarie 2019.pot beneficia de ... (vezi toată discuția)