avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația de Concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația de Concediu creștere copil

Buna ziua,

Sunt insarcinata in 13 saptamani, lucrez de 3 ani, insa in tot acest interval am avut o pauza de 1 luna si 1 saptamana intre contracte.
Imi va afecta aceasta pauza indemnizația de CCC?
Mentionez ca data prezumtiva a nasterii este 14 Ianuarie 2019, iar pauza dintre contracte a fost din 7 mai pana pe 18 iunie anul acesta!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elenna.Ariana , utilizator 15:05, 12 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada eligibila pentru CCC : februarie 2017 - ianuarie 2019

Perioade luate in calcul : februarie 2017 - mai 2018 ; iunie 2018 - ianuarie 2019

In speta, veti beneficia de indemniziatia pentru CCC chiar daca aveti acea pauza intre c.i.m.
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Ionut 21 Ionut 21 Bună ziua! Sunt însărcinată și urmează să nasc în luna mai 2019. Pot beneficia de concediu de creștere a copilului dacă în ultimii 2 ani anteriori ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizație creștere copil Marga Dumitru Marga Dumitru Bună ziua! Am rugămintea sa ma lămuriți referitor la acordarea indemnizației pentru creșterea copilului. Sunt angajata din 29 ianuarie 2018 și am rămas ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Cami2017 Cami2017 Buna ziua. Am o intrebare, simpla, dar calculata de mai multe ori imi da diferit mie fata de alte persoane pe care le.am intrebat. Am lucrat din iunie 2011 ... (vezi toată discuția)