avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Îmi caut cu disperare fratele dispărut în Italia!
Discuție deschisă în Viata in Italia

Îmi caut cu disperare fratele dispărut în Italia!

Bună seara, vă rog din tot sufletul să mă îndrumați si pe mine ce sa fac? In legatura cu fratele meu dispărut fără urmă de aproape 3 ani de zile in Italia, am incercat in fel si chip sa dau de el si nu reusesc , nu am adresa lui de domiciliu de acolo, stiu doar ca locuia la Napoli, si nu mai are nici nr ul de tel pe care îl știam, va rog din tot sufletul ajutati ma cu o îndrumare ce sa fac in aceste conditii? Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Laura Manuela , utilizator 13:33, 17 Decembrie 2018
Daca ati verificat si nu este arestat sau condamnat depuneti o sesizare la politie.
Politia poate apela la alte organe care sa se ocupe de caz.
Cert este faptul ca trebuie sa se ocupe si politia italiana de caz.

Puteti sesiza si consulatul dar acesta este mai limitat in investigatii de acest fel.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Sărut mâna, vă mulțumesc din tot sufletul, Dumnezeu să vă de-a sănătate.
Pana acum 3 ani tinea legatura?
De ce ati asteptat 3 ani?

Asa o sa va intrebe si politia.
Da noi țineam legatura cu el, dar de obicei dispărea fără urmă nu mai dădea nici un semn de viață și revenea, se ferea de noi sa stim unde stă în Napoli pffff ne am bucura enorm sa fie undeva închis, doar sa l stim in viață.
Alți cunoscuți din Neapole nu va pot oferi informatii?

Alte discuții în legătură

Judecata in italia patrickmd patrickmd Buna, In luna decembrie 2015 in cautarea unui loc de munca am dat peste o firma stranie. M-au dus la Italia, mi-au dat un TIR, trebuia sa plec in orasul ... (vezi toată discuția)
Omagiu ContSters259670 ContSters259670 Am stat mult sa ma gandesc daca sa astern aceste randuri. M-am temut si ma tem, nu-mi place cand intra cineva cu bocancii pe paginile mele. Otiliei Sava i se ... (vezi toată discuția)
Retinut la granita miteaionel miteaionel Buna ziua, Un prieten de-al meu a fost retinut la granita dintre Romania-Bulgaria mai exact la Ruse pentru un imprumut facut in UK acum 3 ani la care a platit ... (vezi toată discuția)