Buna,
In luna decembrie 2015 in cautarea unui loc de munca am dat peste o firma stranie. M-au dus la Italia, mi-au dat un TIR, trebuia sa plec in orasul Napoli sa incarc TIR-ul, sa ma duc in Padova sa-l descarc. In Napoli in urma unui control politia italiana au depistat in camion tigari de contrabanda, respectiv am fost arestat, camionul la fel, am fost interogat, a doua zi judecata, in urma circumstantelor m-au eliberat, era in ajun de sarbatori, judecata nu a fost definitiva, urma sa urmeze inca o judecata la 13 ianuarie 2016. Avocatul mi-ai spus ca si fara mine poate sa mearga judecata, politia m-au dus pina la gara de unde cu un tren am ajuns acasa. Dupa data de 13 ianuarie am telefonat avocatul, el mi-ai spus ca nu stie cu ce sa terminat judecata din motiv ca nu avea cu mine contract si nu avea acces la dosar. Dupa cite am inteles de la el dupa inca citeva sunete, ca judecatorul mi-a dat arest de 2 ani din cauza neprezentarii la judecata, si mi-a recomandat sa nu apar pe la Italia. Nu stiu sigur ii drept ce mi-a spus avocatul sau ii minciuna ca sa scape de mine. As dori sa aflu cum pot afla hotarirea judecatii si chiar daca mi sa dat 2 ani de arest, daca pot cum ataca aceasta hotarire si cit timp sunt deschise dosarele penale la Italia? Adica chiar daca mi sa dat 2 ani de arest, cit timp tre sa treaca pina inceteaza urmarirea penala?
Mersi pentru atentie.
Pedepsa talharie
relit
Este vorba de o prietena a mea, in 2005 a fost in Italia, a lucrat ca bona. Femeia pentru care lucra, romanca, se ocupa de lucruri nu prea ortodoxe dar a aflat ... (vezi toată discuția)