avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... BLOC NOU
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

BLOC NOU

Am sesizat constructorul blocului in legatura cu scurgerile dintr-o conducta de canalizare din subsolul blocului, care reprezinta atentat la sanatatea locatarilor.
Dupa cel putin 3 luni de convietuire in atare conditii, si numeroase discutii cu constructorul, situatia nu s-a rezolvat. Am propus, constructorului, angajarea unei firme specializata pentru remedierea defectiunii .
Raspunsul antreprenorului a fost negativ, motivand pierderea garantiei data lucrarii de catre firma care a executat lucrarea.
Cum se poate rezolva aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:57, 16 Decembrie 2018
Notificati oficial antreprenorul cu obligatia remedierii defectiunii-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Puteti sesiza autoritatea pentru sanatate publica,garda de mediu
Trebuie mers la avocat cu toate actele pentru a se vedea ce este de facut.
Trebuie vazut ce sanse ati avea daca deschideți proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plată serviciu canalizare și apă pluvială cănd instalația de canalizare este defectă și deversează în subsol Beita Anisoara Beita Anisoara Bună ziua! Avem probleme cu canalizarea blocului, de fapt ea este inexistentă, toate țevile sunt pe jos, dejecțiile sunt în subsol. Am făcut cereri și ... (vezi toată discuția)
Reparatii la instalatia de canalizare din subsolul blocului marinsandu marinsandu Buna seara! Va rog sa ma scuzati daca sunt prea insistent cu problemele pe care le ridic ,dar traiesc intr-o comunitate imposibila, nu din cauza neajunsurilor ... (vezi toată discuția)
Atributii administrator bloc elisay_99 elisay_99 Buna ziua, sunt inundata de ani buni de vecinul de sus care nu vrea sa inteleaga ca are o problema. In sfarsit, la insistentele mele, acum cateva zile s-a ... (vezi toată discuția)